CS:GO Old Boys

Fra august 2020 starter Frederikssund Esport et CS:GO Old Boys-hold for spillere, der er 25+ år.

Holdet vil selv drive træningen og planlægningen af deltagelse i turneringen m.v.

Træningstidspunktet er endnu ikke fastlagt, men vi forventer at træne en gang om ugen i Ungdomsklubben på Frederikssund Campus.

Medlemskab

Medlemskab af Frederikssund Esport koster 500,- kr. pr. halvår. Som en del af medlemskabet får du en klubtrøje. Den bestilles når kontingentet er betalt første gang. Du kan se klubtrøjen her. Yderligere klubtøj og -udstyr kan købes i vores shop hos Epparel, hvis du har lyst (klik her). Bemærk, at tøjet specialfremstilles, så der kan være op til 7 ugers leveringstid.

Når du kommer til træning er der det nødvendige computer-udstyr i lokalerne. Dog skal du selv medbringe headset, så du kan kommunikere med dine holdkammerater. Vi anbefaler et headset med USB-stik, da de typisk er nemmere at få til at fungere.
Derudover anbefaler vi af corona-hensyn, at du selv medbringer keyboard og mus, men det er ikke et krav.

Husk at du bliver medlem i Frederikssund Esport – ikke kunde. Vi er en forening med ulønnede frivillige, og vi forventer derfor, at alle medlemmer bidrager til klubben. Det kan f.eks. være med hjælp til istandsættelse af klublokaler, hjælp til vores LAN-arrangementer eller andre events. Som udgangspunkt regner vi med, at forældrene bidrager for medlemmer under 15 år, men I afgør naturligvis selv derhjemme, hvem der giver en hånd med.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.