Fortnite Fun

Frederikssund Esport Fortnite Fun starter op i februar 2020.

Fortnite Fun er mindre sportsligt målrettet. Her handler det først og fremmest om at have det sjovt og hyggeligt sammen om Fortnite-spillet, og om at få en masse positive oplevelser sammen. Holdet har en voksen holdleder, som ikke underviser i selve spillet, men holder styr på tropperne og planlægger træningen. Her spiller vi flere Fortnite-kampe end på Fortnite Sport.

Derudover vil holdet blive undervist i esportens etiske kodeks og lave øvelser væk fra skærmen i ca. 20-30 minutter – f.eks. koordinations- og samarbejdsøvelser.

Holdet spiller i Klubben på Græse Bakkeby Skole søndage kl. 12-14 og online efter aftale.

Medlemskab

Medlemskab af Frederikssund Esport koster 750,- kr. pr. halvår. Som en del af medlemskabet får du en klubtrøje. Den bestilles når kontingentet er betalt første gang. Du kan se klubtrøjen her. Yderligere klubtøj og -udstyr kan købes i vores shop hos Epparel, hvis du har lyst (klik her). Bemærk, at tøjet specialfremstilles, så der kan være op til 7 ugers leveringstid.

Når du kommer til træning er der det nødvendige computer-udstyr i lokalerne. Dog skal du selv medbringe headset, så du kan kommunikere med dine holdkammerater. Vi anbefaler et headset med USB-stik, da de typisk er nemmere at få til at fungere. Hvis du vil spille med controller (f.eks. Fortnite), så skal du selv medbringe den og USB-kabel.
Derudover anbefaler vi af corona-hensyn, at du selv medbringer keyboard og mus, men det er ikke et krav.

Husk at du bliver medlem i Frederikssund Esport – ikke kunde. Vi er en forening med ulønnede frivillige, og vi forventer derfor, at alle medlemmer bidrager til klubben. Det kan f.eks. være med hjælp til istandsættelse af klublokaler, hjælp til vores LAN-arrangementer eller andre events. Som udgangspunkt regner vi med, at forældrene bidrager for medlemmer under 15 år, men I afgør naturligvis selv derhjemme, hvem der giver en hånd med.

Tilmeld dig her…

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.