Familie-CS:GO

Er din familie den bedste til CS:GO i Frederikssund og omegn?

Tilmeld din familie til Frederikssundmesterskaberne i Familie-CS:GO, som afholdes med online gruppespil i juni 2020, og finalerunde for alle familier ved et stort LAN-arrangement efter sommerferien.

Pris: 100 kroner pr. deltager (inkluderer LAN-plads til finalerunde)
Tilmelding senest 25. maj!

Regler for hold og tilmelding

  1. Alle tilmeldte skal være i familie med mindst ét medlem af Frederikssund Esport, men behøver ikke selv være medlem.
  2. “Familie” defineres til og med 3. led (dvs. inkl. grand-fætre/kusiner og grand-onkler/tanter). Stedsøskende og -forældre regnes som familie.
  3. Et hold består af 5-6 spillere – men en familie behøver ikke være fuldt hold for at kunne være med.
  4. En familie som tilmeldes sammen, vil deltage i turneringen på samme hold, men hvis holdet er mindre end seks spillere, så kan turneringsledelsen sætte familien sammen med andre familier eller en solo-tilmeldt.
  5. Tilmelder en familie med fire eller færre spillere, så vil turneringsledelsen sammensætte familierne til hold med 5-6 spillere inden turneringsstart.
  6. Medlemmer af holdet må være bosat i hele landet (eller verden), såfremt regel nr. 1 er opfyldt, men vi opfordrer til, at alle er fysisk til stede ved LAN-arrangement som udgør finalerunden.

Turneringen

Gruppespillet afvikles i juni 2020 som online-kampe.
Alle hold går videre til finalerunden, som afvikles ved et LAN-arrangement i Frederikssund efter sommerferien 2020 (når corona-restriktionerne forhåbentlig tillader det). Finalerunden spilles med double elimination (dvs. knock-out, men holdet er først ude, når det har tabt to gange).

Tilmelding

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.