Frederikssund Esport i samarbejde med Copenhagen Flames

Frederikssund Esport indgår samarbejde med den professionelle esports-organisation Copenhagen Flames og løfter dermed talentarbejdet samtidig med, at alle klubbens medlemmer får glæde af fan-arrangementer og et løft til trænerne.

Formand for Frederikssund Esport, Søren Weimann og Stifter og CEO i Copenhagen Flames, Steffen Thomsen.

Frederikssund Esport er blevet officiel venskabsklub med Copenhagen Flames og vil i de kommende år samarbejde med en professionel organisation om talentudvikling, generelt løft af trænere, fan-arrangementer og specifiktræning for de spillere som bare gerne vil have lidt flere udfordringer.

”Jeg er virkelig glad!”, siger formand, Søren Weimann. ”Siden vi startede Frederikssund Esport for tre år siden, har jeg arbejdet for en bedre sammenhæng mellem de professionelle organisationer og de frivillige foreninger, som sætter struktur på esporten for bredden og de unge talenter. Jeg har talt for en model, der er inspireret af den vi allerede kender fra især fodbold, hvor Superliga-klubber samarbejder med en række lokale foreninger. Det er det vi nu gør sammen med Copenhagen Flames.”

Samarbejdet giver Frederikssund Esport mulighed for at indgå i ”The Flames Way”, som handler om træner-uddannelse, talentsamlinger med andre venskabsklubber, specifiktræning og at vise danske børn og unge, at vejen til det højeste niveauer i esporten, går gennem foreningerne.

Steffen Thomsen, der er grundlægger og CEO i Copenhagen Flames ser også frem til samarbejdet. ”Jeg er rigtig glad for, at vi har fået tilknyttet Frederikssund Esport som venskabsklub i Copenhagen Flames Alliancen. Vores gode dialog har givet mig store forhåbninger for vores samarbejde, og jeg er sikker på, at vi kan være med til understøtte og styrke det gode arbejde de udfører i foreningen. Vi skal vise medlemmerne vejen til en professionel karriere i esport, og skabe endnu bedre rammer for talentudviklingen i Danmark.
På samme måde kan de være medvirkende til at løfte vores voksende gruppe af venskabsklubber, hvor Frederikssund Esport, med deres seriøse tilgang til tingene bliver værdifuld for hele Alliancen.”

”Mange ambitiøse gamere har hidtil ikke set de lokale esportsklubber, som et skridt på vejen til en pro-karriere. Det vil vi gerne lave om på,” fortæller Søren Weimann. ”Man kan lære mange ting hjemme på værelset i online-gaming, men hvis du skal være interessant for en pro-organisation, som Copenhagen Flames eller andre, så skal du også kunne kommunikere effektivt med dit hold, du skal følge og forstå holdets strategi i spillet, og vide hvordan du balancerer træning på computeren individuelt og med holdet – men ligeså vigtigt en fysisk træning, sund kost og alt det, der gør at du er skarp når det gælder. Det er noget af det foreningerne kan give spillerne i en tidlig alder, så pro-klubberne har endnu flere og bedre talenter at arbejde videre med, når talenterne tager skridtet videre. Flames kan hjælpe os med løfte det niveau endnu en tand, og vi kan hjælpe Flames med at gøre talentmassen større og bedre. Og så kan samarbejdet være med til at sikre en god og tryg overgang fra bredde til elite.”

Samarbejde kommer ikke kun til at gavne de bedste i spillere i Frederikssund Esport. Det indeholder flere typer esports-arrangementer, som alle medlemmer kan deltage i, og vores trænere på alle hold får muligheden for at udvikle sig mere med Flames’ hjælp. Vi er lige nu ved at planlægge et besøg af Flames, når Frederikssund Esport sammen med en række andre nordsjællandske esportklubber holder Nordsjællands Esport LAN (NEL) i påsken. Copenhagen Flames har primært fokus på spillene Countertrike, Fortnite og Valorant, som netop er de tre spil, der spilles af langt størstedelen af medlemmerne i Frederikssund Esport.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.