Tilmeld

Vi er en breddeklub og vil gerne være esportsklub for hele kommunen. Vi tilbyder på nuværende tidspunkt hold i tre spil:

Medlemskab

Medlemskab af Frederikssund Esport koster 850,- kr. pr. halvår. Som en del af medlemskabet får du en klubtrøje. Den bestilles når kontingentet er betalt første gang. Yderligere klubtøj og -udstyr kan købes i vores shop hos Epparel, hvis du har lyst (klik her).

Husk at du bliver medlem i Frederikssund Esport – ikke kunde. Vi er en forening med ulønnede frivillige, og vi forventer derfor, at alle medlemmer bidrager til klubben. Det kan f.eks. være med hjælp til istandsættelse af klublokaler, hjælp til vores LAN-arrangementer eller andre events. Som udgangspunkt regner vi med, at forældrene bidrager for medlemmer under 15 år, men I afgør naturligvis selv derhjemme, hvem der giver en hånd med.

Men ambitionerne rækker videre end det. Hvis der er interesse for andre spil, så udvider vi gerne løbende i den udstrækning vi kan finde trænere og tid i lokaler og på udstyret. Og så håber vi også, at vi på et tidspunkt kan have både bredde og elitehold.

OBS!
Det er en forudsætning for at tilmelde sig et hold, at du selv har en konto til det pågældende spil.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.