Fortnite

Fortnite adskiller sig fra de andre spil, som Frederikssund Esport tilbyder. Dels er gamerne oftest yngre og flere har givet udtryk for, at de ikke er så sportsligt målrettede, som vi ser det med nogle af de spil, der har været på markedet i mange år og typisk henvender sig til lidt ældre gamere.
Derfor vil vores Fortnite-trænere primært fungere som holdledere og vejleder, der skaber rammerne for at spillerne kan lære af hinanden, sætter spillerne sammen i velfungerende Duos og Squads og giver mulighed for at deltage i turneringer for de som er interesserede i det.

Vi træner fra slutningen af april 2021 op til 12 spillere ad gangen på Heimdalsvej 8 i Frederikssund.

Medlemskab

Medlemskab af Frederikssund Esport koster 750,- kr. pr. halvår. Som en del af medlemskabet får du en klubtrøje. Den bestilles når kontingentet er betalt første gang.

Husk at du bliver medlem i Frederikssund Esport – ikke kunde. Vi er en forening med ulønnede frivillige, og vi forventer derfor, at alle medlemmer bidrager til klubben. Det kan f.eks. være med hjælp til istandsættelse af klublokaler, hjælp til vores LAN-arrangementer eller andre events. Som udgangspunkt regner vi med, at forældrene bidrager for medlemmer under 15 år, men I afgør naturligvis selv derhjemme, hvem der giver en hånd med.

Vi har desværre en lang venteliste til Fortnite i øjeblikket pga. mangel på træner/holdledere.
Tilmeld dig her…

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.