Valorant

Frederikssund Esport Valorant har syv hold, og vi er Danmarksd største Valorant-klub med den bedste niveauinddeling.

Her arbejder vi målrettet på at blive bedre til Valorant, og vi sammensætter hold, der er bedst mulige sammen. Holdene har en Valorant-træner, som coacher holdet til sammen at forbedre sig, og spillerne bruger en del af træningen på øvelser og en del af træningen på at spille kampe.
Vores to bedste hold har en fuldtids-Valorant-spiller, som er Radiant, der hjælper os med VoD Reviews og coaching.

Derudover vil holdet blive undervist i esportens etiske kodeks og lave øvelser væk fra skærmen i ca. 15-30 minutter – f.eks. map-analyse, koordinations- og samarbejdsøvelser.

Vi har pt. en ledige pladser på Valorant-holdene!

Medlemskab

Medlemskab af Frederikssund Esport koster 850,- kr. pr. halvår. Som en del af medlemskabet får du en ny klubtrøje hvert år.

Når du kommer til træning er der det nødvendige computer-udstyr i lokalerne.
Du kan selv medbringe headset, keyboard og mus, men det er ikke et krav. Vi anbefaler et headset med USB-stik, da de typisk er nemmere at få til at fungere.

Husk at du bliver medlem i Frederikssund Esport – ikke kunde. Vi er en forening med ulønnede frivillige, og vi forventer derfor, at alle medlemmer bidrager til klubben. Det kan f.eks. være med hjælp til istandsættelse af klublokaler, hjælp til vores LAN-arrangementer eller andre events. Som udgangspunkt regner vi med, at forældrene bidrager for medlemmer under 15 år, men I afgør naturligvis selv derhjemme, hvem der giver en hånd med.

Tilmeld dig her…

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.