Hjælp til Klargøring af Lokaler

Vi har nu fået adgang til at klargøre vores nye lokaler i den gamle Klub Nord på Heimdalsvej!

Indtil videre er det under corona-restriktioner, så vi må max. være fem personer ad gangen i lokalerne. Vi vil gerne i gang hurtigst muligt, så lokalerne kan være klar i samme øjeblik restriktionerne gør det muligt for at træne sammen igen. Møbler og udstyr står allerede og venter på, at vi kan rykke ind i det store lokale og starte træningen.

Nogenlunde sådan regner vi med at lokalerne ser ud, når vi er helt færdige

Derfor laver vi nu en liste over alle de som gerne vil give en hånd med. Vi kender endnu ikke de konkrete tidspunkter, så derfor er din tilmelding selvfølgelig ikke bindende. Ved at udfylde nedenstående formular, så tilkendegiver du, at du gerne vil give en hånd med, og så får du en mail med en mere konkret forespørgsel, når vi kender tidspunkterne for arbejdet.

Husk at vi er en forening af frivillige. Alle medlemmer forventes at bidrage til vores aktiviteter. Som udgangspunkt regner vi med, at forældre til medlemmer under 15 år hjælper til, mens dem over 15 år selv kan bidrage… men I afgør selvfølgelig selv derhjemme hvem der bidrager.

Herunder kan du se lokalerne i den stand de har i dag. De er “slidte”, men heldigvis er det primært maling, der skal til.

Tilmeld dig til “Lokale-Hæren” hurtigst muligt

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.