Glædelig jul til alle guys, girls og gamers!

Glædelig jul!

Vi glæder os helt sindsygt til det nye år, hvor Frederikssund Esport kommer ud af tørdokken og sættes i søen for alvor. Selvom vi er vokset op ved fjorden og er en flok vandhunde, så kommer vi sikkert til opleve ind imellem, at vi er på dybt vand. Vi håber, at du vil bære over med os i opstartsperioden, hvor vi skal løbe det hele i gang og klubben skal lære at flyde. Husk at klubben er os allesammen. Det er spillere, trænere og frivillige. Uanset om du er spiller eller træner, så kan du være med til at rette op på de fodfejl, som vi sikkert kommer til at begå i starten. Det kræver bare, at du husker at sige til og vil være med til at gøre det bedre.

Klar til Overwatch, Fortnite, CS:GO, League of Legends og Rainbow Six Siege!

Allerede inden nytår mødes trænerne og kigger på de over 100 tilmeldinger vi har fået. Vi lægger puslespillet med de træningstider vi har til rådighed i ungdomsklubben på Campus og i Græse Bakkeby. Desværre ser det ud til, at vi kommer til at have nogle Fortnite- og CS:GO-spillere på venteliste i starten, men vi håber, at kunne tilbyde flere hold efter sommerferien. Det rumsterer også i FIFA-kreds, så selvom vi ikke tilbyder FIFA-hold fra start, så kan det sagtens blive en mulighed efter sommerferien. Du vil høre fra os i første halvdel januar, og så håber vi at være klar til første træning i starten februar.

Kom med dit bud på vores logo senest 3. januar!

HUSK de to vigtige datoer i januar.

  • 3. januar er der deadline for bud på vores kommende logo.
  • 12. januar holder vi stiftende generalforsamling.

Du kan læse mere om begge dele på vores hjemmeside www.frederikssundesport.dk.

Indtil vi høres ved, kan du have en fantastisk jul og et fabelagtigt nytår. Du skal holde dig skarp til det 2020. Så går det løs for alvor!

GG Søren Weimann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.