Vild Grand Opening I Esportsklub

I februar starter en esportsklub i Frederikssund. Med hjælp fra kommunen og en god bestyrelse blev der holdt Grand Opening den 26. januar. 67 gamere mødte op fra klokken 12:00 til 18:00.

Af Carl Emil “Fnuggi” Weimann

Klubbens holdtrøje blev offentliggjort til Grand Opening – en sort trøje med blå kanter og en stor viking på maven.

Klubtrøjen

 En dreng der spiller Overwatch fortæller om Grand Opening: ”Man møder nogle nye mennesker og så bliver man jo også meget bedre, det er jo det der er fedt.”

Vi spurgte en Fortnite-spiller: ”Når du skal til at starte her i Frederikssund Esport hvad glæder du dig så mest til?”

Den unge gamer svarer: ”Jeg glæder mig allermest til turneringer og LAN.”

Frederikssund Esport drømmer om at komme langt med klubben og har i øjeblikket et mål om et semiprofessionelt niveau, men alle rejser må starte med ét skridt.

Sådan Startede Klubben

Det hele startede med, at Søren Weimann mente, at Frederikssund manglede noget, noget nyt. Derfor tog han det i sine egne hænder at starte Frederikssund Esport. Den 18. november 2019 holdt 60 til 70 mennesker et idémøde. De mange interesserede kom med idéer til hvordan man skulle starte klubben og hvordan det hele skulle fungere.

Den 12. januar blev klubben officiel efter en generalforsamling hvor der blev stemt om logo, bestyrelse og meget andet, og allerede torsdag 30. januar starter det første hold med træningen. I den efterfølgende uge vil 88 gamere opstarte træningen og snart være klar til konkurrencer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.