Vores Overwatchere skal kæmpe om kongemagten

Overwatch-scenen i Nordsjælland er alles kamp mod alle. Hillerød og Frederikssund sætter alt på et bræt og lader de stærkeste herske i KONGERNES NORDSJÆLLAND!

I slutningen af marts udkæmper slotsadlen fra Hillerød Esport en kamp mod vikingerne fra Frederikssund Esport om Overwatch-tronen i Nordsjælland.
Vinderne vil udråbe sig selv som KONGERNE AF NORDSJÆLLAND.

Men begge klubber er fuldt ud klar over, at tronen snart udfordres af andre Overwatch-hold i det Nordsjællandske. Det er op til din klub om de nye regenter skal respekteres.

Indtil vi har en Overwatch-liga udkæmper vi en kamp om den Nordsjællandske Overwatch-trone på den gammeldags måde. Enhver klub kun kan besidde tronen sålænge de er i stand til at forsvare den.

Hillerød og Frederikssund Esportklubber lover, at taberen underkaster sig vinderen af kampen i slutningen af marts… for en stund.

Tør de andre klub udfordre de kommende Konger af Nordsjælland?

[Vi vil bare gerne have gang i nogle Overwatch-kampe. 😉
Reglerne er enkle:
1) Udfordrer dit hold de regerende Konger af Nordsjælland, så skal udfordringen accepteres hurtigst muligt (max. 2 måneder) – ellers overtager dit hold tronen.
2) Taber dit hold en udfordring eller mister tronen, så skal de underkaste sig i minimum 1 måned, før de kan udfordre igen.
]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.