Samarbejde med Hillerød Esport om ny Overwatch-rangliste

Vi har i Frederikssund Esport lavet et samarbejde med Hillerød Esport om at skabe en rangliste for Overwatch-hold, som skal gøre det nemt at finde modstandere på et jævnbyrdigt niveau, samtidig med konkurrenceelementet bevares. Til at starte med er listen “Overwatch List of Nobility” åben for hold i Nordsjælland mens konceptet afprøves, men det er planen, at den skal udvides til at gælde for hele landet.

Afvikling og regler for kampene styres af Overwatch-træner i Hillerød Esport, Oliver Byrne. Vedligehold af ranglisten, hjemmesiden og regler for ranglisten forestås af Overwatch-holdleder fra Frederikssund Esport, Søren Weimann

Scepteret som Regenterne i Nordsjælland kæmper om.

Kort fortalt er princippet, at holdet melder sig ind på listen og starter med at være en del af “pøblen” – altså allernederst i hierarkiet. Derfra kan holdet så udfordre alle hold, som ligger op til tre pladser højere på listen. Derved kan man vinde en plads blandt Overwatch-adlen. Hvis man taber den første kamp kommer holdet ind som den nederste del af adlen, og så kan man ellers kravle den lange vej mod toppen for at indtage tronen, som Kongerne af Overwatch i Danmark.

Der vil sideløbende være lokale ranglister, og således vil Nordsjælland altid have en lokal regent, også selvom vi skulle blive væltet af den nationale trone.

Søndag den 29. marts skydes listen i gang med to kampe mellem to hold fra Hillerød Esport og Frederikssund Esport.

Hillerød Esport – Knight Division vs. Frederikssund Berserkers

Frederikssund Frontiers vs. Hillerød Esport 2

Frederikssund Berserkers præsenterer holdet i denne video.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.