Nyhedsbrev fra Frederikssund Esport

Kære medlemmer

Det er ikke nemt at være en nystartet forening, når coronavirus sætter ind og vi pludselig ikke længere kan mødes. Derfor vil jeg gerne starte med en stor ros til vores trænere, som har omstillet træningen til online-træning helt uden varsel. Det er ikke den samme træning som før, men for de fleste hold fungerer det rigtig godt.

Online-træning resten af forårssæsonen

Vi vil selvfølgelig gerne kunne træne sammen igen. Bestyrelsen har netop besluttet, at vi dog ikke har lyst til at tage unødige chancer, og derfor indstiller vi os på at træne online-only resten af forårssæsonen. Hvis dette skulle ændre sig inden sommerferien, så får I selvfølgelig besked.

Grand re-Opening efter sommerferien

Det betyder, at vi efter sommerferien har en opgave med at genopbygge et sammenhold på tværs af holdene. Derfor arbejder vi på et LAN-arrangement, som man kunne kalde vores ”Grand re-Opening”. Dato og flere detaljer kommer senere

Klubtrøjerne er forsinkede

Vores klubtrøjer lader desværre vente på sig. Fabrikken som producerer for Epparel er pt. corona-lukket, og virussen har desværre også gjort, at vi ikke har kunnet få de sidste detaljer på plads i forhold til nogle sponsoraftaler. Vi kan ikke sige hvornår trøjerne er i Frederikssund, men realistisk set, kan vi nok ikke forvente at de er klar før efterårssæsonen starter.

Frivillige kræfter søges

Klubben er drevet 100% af frivillige kræfter. Langt størstedelen bruges på at drive vores hold og træning. Nogle er yderst kompetente i de enkelte spil, andre er holdledere og fungerer som støtte for trænerne uden nødvendigvis at kunne undervise i spillet. Begge disse kræfter kan vi stadig bruge flere af.

Trænere og holdledere

Især når det gælder Fortnite, så kan vi godt bruge flere trænere og holdledere. Vi har en lang venteliste med kommende medlemmer, som vi gerne vil kunne tilbyde træning.

Sponsor- og fundraising-ansvarlig

Der er også andre opgaver, som slet ikke kræver viden om gaming og esport. Vi har især brug for en sponsor- og fundraising-ansvarlig. Vi vil så gerne have vores egne lokaler med vores eget udstyr. Det forudsætter, at vi har flere penge i kassen, end vi har på nuværende tidspunkt. Vi har søgt fonde og kontaktet nogle sponsorer, men der kan gøres meget mere. Vi mangler ganske enkelt tiden og overskuddet til det. Hvis du har lyst til at hjælpe os med den opgave, så kontakt formanden.


Mange hilsner,
Søren Weimann, Formand i Frederikssund Esport
saw@frederikssundesport.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.