Frederikssund Esport satser på Elite-Valorant

Den første elite-satsning i Frederikssund Esport er nu en realitet, når klubben forsøger at samle det bedste rent danske Valorant-hold.

Ambitionen er at indtage 1. pladsen på den danske Valorant-rangliste og bl.a. at komme langt i VCT.

Frederikssund Esport holder tryouts til det nye Main-hold i slutningen af september

Vi har allerede en af landet absolut bedste Valorant-trænere tilknyttet klubben, nu skal vi samle de talenter, som Desmo skal bringe helt til tops i dansk Valorant. Dernæst er ambitionen at se hvor langt vi kan nå i europæiske turneringer.

Sådan fortæller formand og Valorant-ansvarlig, Søren Weimann, om initiativet.

For at kunne nå den ambition har vi besluttet at vilkårene for vores nye Valorant Main-hold bliver en smule anderledes end vores øvrige hold. Main-holdet bliver online-baseret. Det betyder, at spillerne ikke skal møde op i Frederikssund Esportcenter hver uge, men istedet træner online, og så samles i Frederikssund til Boot Camps et par gange i løbet af hver sæson. Dermed kan vi sammensætte et hold af de bedste spillere i Danmark. Desuden har holdet mulighed for lave en aftale med en holdsponsor – udover de sponsorer, som vi har for klubben generelt.
Til gengæld har vi ekstra høje forventninger til spillerne, når det gælder deres tilgang til esporten. Ikke nok med at de skal træne målrettet, så skal de også være forbilleder i klubben når det gælder respekt for med- og modspillere og sportslig optræden, og de skal følge et fysisk træningsprogram som sikrer, at de er klar når det gælder – både mentalt og fysisk. En esportsturnering kan strække sig over mange timer og flere dage. Derfor er det vigtigt for evnen til at fokusere, når kampene starter, at du er god fysisk form, og at du har gode vaner med fysisk aktivitet mellem kampene.
Gode præstationer i esport kan sagtens lære en masse fra op til 100 års erfaringer fra mere traditionelle sportsgrene. Vi skal lære af de erfaringer og ikke tro, at esport behøver at “genopfinde den dybe tallerken”.

Udover Main-holdet, så overvejer Frederikssund Esport også at etablere et Academy-hold med unge talenter, så vi også har “fødekæden” klar, og kan være blive endnu bedre om et, to og tre år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.